N2O eller Lustgas

Oavsett om du letar efter lustgas barns dental fyllningar eller bara en checkup, det är faktiskt ganska vanligt att ett barn att vara nervös eller ens rädd om att besöka tandläkaren. Oroa dig inte! Som din lustgas barntandläkare, ger vi lustgas för att underlätta ditt barn genom tandprocessen. Denna sedering teknik stöds av American Dental Association och är mycket säker och tolereras väl.
Om våra barns tandvård lustgas.

För våra patienter som är för nervösa eller rädda för att få sin nödvändiga tandvård, rekommenderar vi medveten sedering med lustgas (även känd som lustgas) för att se till att erfarenheten är stressfri. lustgas är färglös med en något söt lukt; när barn andas in i denna gas känner de sig helt avslappnade och glada. Deras kroppsliga funktioner kommer att förbli normala under administrationen och effekterna kommer att slitas av snabbt efteråt. Innan vi ger ditt barn något lugnande eller bedövningsmedel, talar vi alltid med dig om proceduren och eventuella nödvändiga instruktioner.
Vår lustgas Förfarande

En liten monterad mask kommer att placeras över ditt barns näsa och lustgas kommer att administreras tillsammans med en blandning av syre. När ditt barn andas i gasen kommer han eller hon att känna sig avslappnad. Eftersom det bara är en mild lugnande, skrattar gas kommer inte att sätta ditt barn att sova med lustgas. I stället kommer ditt barn att vara vaken och kunna tala med tandläkaren under proceduren. Efter att behandlingen är över elimineras gasen och efter en kort tid andas syre kommer det inte att finnas några långvariga effekter.
Patienter Som Behöver lustgas Tandvård

Barn som kan behöva sedering inkluderar följande:

Barn som har tandproblem eller tandfobier Barn med låg smärttolerans Barn som behöver omfattande tandbehandlingar Barn med fysiska handikapp Barn med starka gag reflexer av lustgas.

Även om denna procedur är mycket användbar för många barn, är det inte ett bra val för barn som inte är samarbetsvilliga eller inte kan följa instruktionerna.