166cm Sex Doll Riktig Silikon Japansk Storlek Vuxen Anime Full Sexiga Fitta Älskar Docka Realistiska Leksaker För Män Stora Bröst Vagina Röv

166cm Sex Doll Riktig Silikon Japansk Storlek Vuxen Anime Full Sexiga Fitta Älskar Docka Realistiska Leksaker För Män Stora Bröst Vagina Röv

Sexdockan på bilden kan du köpa på AliExpress för 5990 kr

Europa warehouse: ingen skatt, 3-15 dagar att anlända
United States warehouse: ingen skatt, 2-15 dagar att anlända via http://seksinukkeja.fi/.
Ryska lager: ingen skatt, 20-60 dagar att komma fram
Australien lager: ingen skatt eller liten mängd skatt, 3-15 dagar att anlända, mottagare måste samarbeta med tullklarering via sexdukken.com som du kan köpa en sexdukke på!
Höjd: 166cm
Vikt: 37kg
Byst: 89cm
Midja: 63cm
Höft: 87cm
Djup Vagina: 18cm
Djup av Anus: 16cm
Mundjup: 13cm
Armlängd: 67cm
Benlängd: 104cm
fot längd 21cm

Här kan du se den: https://www.vrsexleksaker.se/sexdocka/

Hur Sex Dockor Tillämpar Artificiell Intelligens

Artificiell intelligens är den framväxande tekniken som simulerar mänsklig intelligens till maskiner. Dessa maskiner genom programmering act och tänka som normala människor. Real Dolls tillämpas och ofta hänvisar till alla eftersträvade programmerad maskin som kan uppvisa egenskaper i samband med problemlösning och lärande. Detta är samma sätt som ett mänskligt sinne fungerar vilket du kan läsa mer om på Realdoll.dk.

I de flesta scenarier ges artificiell intelligens inte till kunder som en personlig applikation. Tvärtom kommer de produkter du använder att förbättras med AI-kapacitet, vilket du kan läsa mer om sexdockan.com. Detta är samma som Siri som förbättrades som en ny applikation för nya Apple-produkter.

En artificiell intelligens sex docka är en sex docka leksak med förbättrade AI kapacitet. De är utformade för att ge extra nöje till dig. Nya unikt utformade sexdockor drivs av http://seksinukkeja.fi/ med självmedvetenhet. De är inte bara underbara och exceptionella sexpartners men är också en stor följeslagare 24/7. De flesta sexdockälskare gillar att ha sexdockor med vissa personlighetsdrag, och med hjälp av AI tech kan du få den sexdocka du alltid har drömt om. För närvarande finns det platser runt om i världen med fullt utformade AI sexrobotar.