Piratkopierad IPTV, med bättre kvalitet än betalningsplattformar

Piratkopierad IPTV har blivit ett av de största problemen inom den audiovisuella industrin, betal-tv och strömmande plattformar. En intensiv kamp för att avsluta problemet har pågått i flera månader nu, men det verkar inte producera de förväntade resultaten. Stopp av sportkonkurrenser , dubbning av nya serier eller utgivning av nya filmer borde ha påverkat denna “tjänst”, men inget annat från verkligheten. I själva verket varnar även Europol för de ansträngningar som görs av de ansvariga för piratkopierad IPTV som gör det ännu nu har bättre kvalitet än betalningsplattformar, tvingas minska upplösning eller bitrate av omständigheterna.

Europol påminner användarna om att flytta sig från piratkopierade IPTV tjänster under inneslutningen som genereras av coronavirus health alert. Meddelandet är den vanliga där de varnar för att de kan dölja skadlig kod och andra säkerhetsproblem, även om de avmarkerar genom att bekräfta att många tjänster även erbjuder mer kvalitet än tidigare och mer innehåll för att kompensera för bristen på sportevenemang med en IPTV Box, eller en så kallad TVIP box.
Mer kvalitet för att undvika massolyckor

Registrera dig för en piratkopierad IPTV-tjänst med tillgång till tusentals kanaler och betalt innehåll är verkligen lätt. Dessutom behöver du bara en Internetanslutning tillsammans med en enhet som kan spela innehållet och betjäna mobiltelefonen själv. Den cocktailen har utlöst användarna som använder den. Men som på betal-tv är fotboll och annat sportinnehåll den främsta drivkraften för dess framgång med Viking IPTV.

netflix låg kvalitet

Av denna anledning har de som ansvarar för tjänster varit tvungna att komma ner till jobbet för att undvika massolyckor från stopp i fotbollsligor, basket eller motorevenemang. Som ett resultat fördubblar de sina ansträngningar för att utöka andra typer av innehåll med fler kanaler eller fler serier och filmer på begäran, men de stöder också kvaliteten på deras Nordic IPTV service.

Europol varnar för att “brottslingar snabbt anpassar sina tjänster för att erbjuda högsta kvalitet på utsläppen medan betalningsplattformar har varit tvungna att minska kvaliteten på begäran av Europeiska unionen”. Detta har hänt med Netflix, HBO, YouTube och flera andra plattformar med IPTV Sverige.

Europols varning kan faktiskt ha motsatt effekt, eftersom den annonserar dessa tjänster som har förbättrat kvaliteten i TVIP boxen, och kvantiteten av innehållet i full koronavirusbegränsning. Vi ombeds åtminstone att inte dela telefonnummer, e-post eller kontaktuppgifter med dessa plattformar som erbjuder bästa IPTV tjänsterna.