Skolparty

Datum och tid: Bestäm datum och tid för din skolparty. Försök att schemalägga skolpartyen så att den inte strider mot några större skolpartyer, helgdagar eller skolpartyivaler. På så sätt har du större chans att människor dyker upp.

Plats: var kommer din skolparty att äga rum? Kommer det att vara ute eller inne? På någons hus, en restaurang, en pub eller någon annanstans? Börja tänka på potentiella specifika platser.

Tema: Bestäm om det kommer att bli ett tema. Vad är tillfället för skolpartyen? Är det för att markera en specifik händelse eller ” bara för att.”Kommer människor att behöva klä sig i formella kläder eller kostymer?

Publik: Ta reda på vilken typ av människor detta Skolpartyskulle vädja till. Var kan du hitta dem? (Vilka offline-eller onlineforum använder de?) Börja göra en preliminär gästlista.

Meny: serverar du mat och dryck? Kommer folk att behöva ta med sig egna? Börja tänka på din potentiella inköpslista och cateringalternativ.

Team: Bestäm om du flyger solo eller kommer att ha andra människor som hjälper dig att planera och köra den här skolpartyen. Samla ett team och komma överens om vem som är ansvarig för vilken aspekt av partiplaneringen.