Vanliga Missuppfattningar Om prepperbutik Prepper

Felinformation riktar sig till nästan alla och alla grupper idag, och preppers är inget undantag. En av de största händelserna som drev preppers i rampljuset var en av de mest skadliga för allmänhetens syn på prepping. Doomsday Preppers presenterade en av de största missuppfattningarna om preppers som en del av deras format:

Preppers förbereder sig för en apokalyptisk händelse

Medan producenterna av Doomsday Preppers sökte intressanta karaktärer (det måste vara bra TV, eller hur?) tanken att varje prepper förbereder sig för en separat apokalyptisk händelse (ekonomisk kollaps, invasion, hungersnöd, EMP, pandemi) håller bara inte vatten. De flesta gånger samlar preppers inte ens resurserna för att ta itu med apokalyptiska händelser, och när de gör det närmar de sig det rationellt att förstå sammanfattningsrisken för dessa händelser, snarare än att fokusera på enskilda scenarier.

Preppers förbereder sig bara för att världen ska ta slut

Visst, vissa preppers har bunkrar, fall-Out skyddsrum, över tolv månaders värde av leveranser, eller är homesteading off-grid. Men dessa människor är minoriteten. De flesta preppers är förberedda för vardagliga utmaningar, regionala katastrofer och nationella nödsituationer.

prepperbutik Preppers är ensamma ‘lone wolf’ typer

Den ‘Mad Max fantasy’ existerar, men det är inte en del av praktisk prepping. Självförsörjning är viktigt, men det är också samhällsengagemang. Genom historien har människor samlats för att övervinna oöverstigliga odds. Att ignorera kraften i ett förberedt samhälle är vanligtvis ett fel som görs med oerfarenhet eller överförtroende.

Preppers är galen, konspirationsteoretiker, rik, och beväpnade till tänderna

Det finns viss överlappning (och kanske mer än andra grupper), men dessa grupper utgör inte majoriteten av prepperbutik preppers och är på kanten. Några av de preppers som visas i offentliga forum är alla dessa saker kombinerade, men de är ett undantag och representerar inte majoriteten av preppers som är intresserade av att förbereda sig praktiskt för katastrofer och nödsituationer.