Vaping är lika beroendeframkallande som rökning

Låt oss ta en ny titt på nikotin som den främsta syndaren. Som den primära substansen i båda typerna av cigaretter har den en roll att orsaka missbruk hos användare. Missbruk manifesteras senare genom ett sug efter rök och stark nervositet när man försöker sluta. Samma reaktioner har observerats hos dem som stöder elektroniska apparater och traditionell rökning. Kolla också in dessa e-cigarett butiker: dk.vape.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se, Ecigaretter.se och Jooz.se.

Missbruk jämförs ofta med det som observerats hos långvariga användare av heroin och kokain. Den största faran på marknaden i detta avseende är extra starka patroner, som annonseras som det perfekta sättet att förbättra upplevelsen. Faktum är att koncentrationen av denna mest skadliga ingrediens i dem är mycket högre än du kan föreställa dig.

Historien om det mer miljövänliga alternativet är inte helt sant
Det faktum att e-cigaretter inte släpper ut rök som tobak fungerade som en bra kampanj för projektledare att presentera projektet som miljövänligt. Men så mycket som det är sant att du stör människorna omkring dig mindre betyder det inte att miljön inte äventyras.

Kom ihåg de giftiga ämnen vi nämnde, som bleknar när de blåses ut. Det är de som orsakar störst skada på miljön. Koncentrationen av organiska föreningar i luften ökar och övertid påverkar dess kvalitet negativt. Men var noga med att köpa bra juice så som Cookie Crush, Cookie King, Cryo, Dinner Lady, Drool, Fantasi, Fizzy Ejuice, Fizzy pop, Fog Clown och I VG Ejuice, så att du kan vara säker på att dem är gjorda i en steril miljö.

I slutändan är det upp till dig att själv bestämma vilket alternativ som är säkrare efter att ha beaktat alla faktorer.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.